Serviceprovider

TADANO Nederland bv.
Component 1
1446 WZ PURMEREND, Nederland
Kvk: 36039413
BTW-nr: NL8008.92.240.B01

Contact

Component 1,
1446 WZ PURMEREND, Nederland
Postbus: 1171
1440 BD PURMEREND, Nederland
Tel.: +31 (0)299 390055
Email: tnl.info@tadano.com

Directie

Jacob Wijnker

Klaus Kröppel

Auteursrecht

Copyright TADANO Belgium bvba. Alle rechten voorbehouden. Alle teksten, afbeeldingen, grafische afbeeldingen, audio-, video- en animatiebestanden en hun arrangementen zijn onderworpen aan copyright en andere wetten die intellectuele eigendom beschermen. Ze mogen niet worden gekopieerd of aangepast voor commerciële doeleinden of voor distributie en mogen ook niet op andere websites worden gebruikt. Een aantal internetpagina’s van TADANO Belgium bvba. bevat ook foto’s die onderworpen zijn aan het auteursrecht van diegene die deze ter beschikking hebben gesteld.

Aansprakelijkheidsverklaring

U zult ook links naar andere websites op onze webpagina’s vinden. We willen opmerken dat we geen invloed hebben op de creatie of inhoud van de pagina’s waarnaar we linken. Daarom kunnen we geen enkele garantie bieden dat de informatie die daar wordt verstrekt actueel, correct, volledig of van goede kwaliteit is. In het licht hiervan distantiëren wij ons hierbij van alle inhoud op deze pagina’s. Deze verklaring is van toepassing op alle links naar externe websites op onze webpagina’s en hun inhoud.

Informatie over online geschillenbeslechting

De EU-commissie heeft een webplatform voor online geschillenbeslechting opgezet (het “OS-platform”). Het OS-platform dient als contactpunt voor buitengerechtelijke geschillenbeslechting met betrekking tot contractuele verplichtingen uit online-koopovereenkomsten. U kunt het OS-platform op de volgende link openen:

http://ec.europa.eu/consumers/odr

Kennisgeving in overeenstemming met Sec. 36 van de Consumer Dispute Resolution Act (Verbraucherstreitbeilegungsgesetz – VSBG)

Dit geldt voor Duitse gebruikers: TADANO Belgium bvba. zal niet deelnemen aan geschillenbeslechtingsprocedures voor een arbitragecommissie voor consumenten in overeenstemming met de Duitse wetgeving inzake geschillenbeslechting, en is niet verplicht om dit te doen.